Πολιτική

Νίκος Παππάς: Υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες με την Έφη Αχτσιόγλου – Δεν θα είμαι πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ώρες μετά την στήριξη που έδειξε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα γύρω από τις υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 αρχικά έσπευσε να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά «να θυμηθούμε τι γινόταν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996 ή στο συνέδριο της ΝΔ το 1997. Θέλω να καλέσω και τις δύο πλευρές να πολιτικοποιήσουν την κουβέντα, Έτσι θα αναβαθμίσουμε τον διάλογο και θα κάνουμε περισσότερο τον κόσμο να συμμετέχει».

Όπως είπε, εφόσον αποφάσισε να εκφράσει μια συλλογική προσπάθεια και να βγει μπροστα ως πρόεδρος, θα πρέπει να δείχνει ρητά τις επιλογές του. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η θέση του για τη διεξαγωγή debate δεν έχει αλλάξει. «Ακόμη είμαι υπερ του διαλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι υπερ του να γίνει συζήτηση ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvn1f6zc7s5l)

Στη συνέχεια είπε ότι σε περίπτωση εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη δεν θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί της Κ.Ο στη Βουλή. «Να σας πω ευθέως ότι δεν θα είμαι εκπρόσωπος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος έκανε πολύ καλά το έργο του σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που βρισκόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία. 

«Ο δικός μου ο “καημός” είναι να μην μπει σε μια πορεία ανασχηματισμού το κόμμα. Να διασφαλίσουμε την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε σχετικά με το ζήτημα εσωκομματικών διαφωνιών.

«Υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες με την Έφη Αχτσιόγλου, δεν υπήρξε κάποιο δείγμα διαλόγου από πλευράς της. Με τον Στέφανο Κασσελάκη, ευδοκίμησε η κουβέντα και έτσι τον στηρίζω» σχολίασε σχετικά με τον λόγο που τον οδήγησε στο να του παράσχει τη στήριξη στον β΄γύρο.

«Πικρία θα εξέφραζα αν οδηγούμασταν σε έναν δρόμο που μας οδηγούσε στην καθίζηση», απάντησε σχετικά με την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη και την υποψηφιότητά του που πολύ πιθανό να του στέρησε την ευκαιρία να ήταν αυτός που θα «κοντραριζόταν» στον δεύτερο γύρο με την Έφη Αχτσιόγλου.

«Πρέπει να κρατήσουμε λίγο την ψυχραιμία μας και να παραπέμψω την Έφη Αχτσιόγλου, στην κοινή μας δήλωση με τον Στέφανο Κασσελάκη. Να αποφύγουμε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς», τόνισε στα όσα ακούγονται σχετικά με το ότι δεν έχει πολιτικό βάθος και στηρίζεται μόνο στην επικοινωνία.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική