27 Ιανουαρίου 2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ

Το εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ επισκέπτεται αυτή την ώρα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγείται στους χώρους του Εμβολιαστικού Κέντρου, χαιρετίζοντας και συνομιλώντας με το στρατιωτικό προσωπικό.

Στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας γίνεται ενημέρωση για το πώς ακριβώς λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο αυτή την περίοδο.


Επίσκεψη Νίκου Χαρδαλιά. στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ

Ο υφυπουργός στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε αμέσως μετά την επίσκεψη του, επισήμανε πως ένα χρόνο μετά την έναρξη της επιχείρησης “Ελευθερία”, οι ένοπλες δυνάμεις κράτησαν όρθια τη χώρα απέναντι σε μία εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια συγκυρία, αναλαμβάνοντας τόσο τη φύλαξη και τη μεταφορά όσο και το πρόγραμμα των εμβολιασμών το οποίο όπως τόνισε θα συνεχίσει να γίνεται από αυτές, ευχαριστώ όλα τα στελέχη για την προσφορά τους.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις στα δύσκολα, απέδειξαν ότι είναι κοντά στην κοινωνία και η συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας και όχι μόνο ήταν εξαιρετική” ανέφερε μεταξύ άλλων.


Δηλώσεις Ν. Χαρδαλιά, μετά την επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στο οδοιπορικό που ξεκίνησε από τον Έβρο και το Καστελόριζο, επισημαίνοντας ότι αυτό θα συνεχιστεί με τους Οθωνούς και τη Γαύδο αλλά και σε κάθε σημείο της χώρας, λέγοντας μεταξύ άλλων πώς “το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Εργαζόμαστε για την Ειρήνη με προσήλωση στο Διεθνές δίκαιο, εξοπλίζουμε και ισχυροποιούμε τη χώρα μας, για να παραμείνει πρωταγωνίστρια σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο γεωπολιτικά”.

Καταλήγοντας ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ετοιμοπόλεμα όποτε κι αν χρειαστεί, έτοιμα να προασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. “Μόνο τιμή, μόνο σεβασμός, μόνο ευγνωμοσύνη, για τα στελέχη μας των Ενόπλων Δυνάμεων” κατέληξε.Πολιτική