Πολιτική

Νόνη Δούνια: Ιδιαίτερα τιμητική η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου

Υποψήφια στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η Νόνη Δούνια, πρώην βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων και παρουσιάστρια, όπως έκανε γνωστό το ίδιο το κόμμα, το οποίο, νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωσε τα πρώτα 28 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου.

«Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια και συμπληρώνει: «Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νόνης Δούνια:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου, το «χρίσμα» της υποψήφιας ευρωβουλευτή, στις εκλογές του Ιουνίου.

Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό.
Μετά τη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σκοπεύω να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και με το ίδιο πάθος, τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Όλοι μαζί, στη Νέα Δημοκρατία, θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την Ευρωβουλή! Για μια Ευρώπη πιο δίκαιη και ανθρώπινη, με την Ελλάδα μας στο επίκεντρο! Για τη δική μας Ευρώπη, την Ευρώπη που θέλουμε!»

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική