Ελλάδα

Ντεμπούτο Ψινάκη με κόντρα στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα -Οι καταγγελίες για τα σβησμένα αρχεία από το site του δήμου

psinakis-660_0.png

Συνέχεια στο θέμα που έχει ανακύψει μετά την καταγγελία δημοτικού υπαλλήλου ότι κάποιοι έσβησαν οικονομικά στοιχεία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του δήμου, έδωσε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Εγώ δεν πέφτω στο παιχνίδι των εντυπώσεων, γιατί οι εντυπώσεις αν δεν έχουν ουσία δεν έχουν και διάρκεια. Είναι πολύ σύντομο το διάστημα που θα φανούν όλα. Θέλω να δεσμευτείτε ότι εφόσον λείπει έστω και ένα ευρώ, υποθετικά μιλώντας, να μας το δώσετε πίσω. Θα γίνουν κανονικοί έλεγχοι κρατικοί, ελεγκτικοί μηχανισμοί, γιατί εμείς άκρη δεν βγάλαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης.

«Αυτός ο ψίθυρος είναι άνευ λόγου και αιτίας για συγκεκριμένους λόγους. Γιατί ακόμα και ως πραγματικό γεγονός που είναι απίστευτο και απίθανο, ότι ανεβάζει οιοσδήποτε στο σκληρό δίσκο ταυτόχρονα περνάει στον κεντρικό server του δήμου, και γίνεται εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον, διαρκές back – up με δική μου εντολή», δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Ψινάκης πήγε με τον υπάλληλο στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατεγράφη επίσημα η καταγγελία, ενώ για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί και ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα