26 Ιανουαρίου 2021

Ντόρα προς νέους: Μην αφήσεις άλλους να αποφασίζουν για σένα -Για το δικό σου μέλλον πρέπει να πας εσύ στην κάλπη

Ντόρα-Μπακογιάννη-1.jpgΤην άποψη ότι για να κάνει σημαντικά αναπτυξιακά βήματα, «η περιφέρεια Κρήτης πρέπει να αλλάξει χέρια», εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη 101,5, υποστήριξε ότι «η ΝΔ επενδύει σε έναν νέο άνθρωπο, με νέες ιδέες, όραμα, στόχους, με νέα ομάδα και μία διαφορετική προσέγγιση για την Κρήτη. Με ένα κρητικό Πρωθυπουργό και με ένα νέο περιφερειάρχη, τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, είναι ευκαιρία η Κρήτη να πετάξει!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σεβάστηκε τους Κρητικούς

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε στη συνέχεια ότι «εμείς, η περιφέρεια της Κρήτης, είμαστε σχεδόν στην τελευταία (10η) θέση στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Επιπλέον, τόνισε ότι «οι Κρητικοί νιώθουν ότι δεν υπάρχει σεβασμός της κεντρικής κυβέρνησης απέναντί τους», ενώ δεσμεύτηκε ότι «θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις αυτή η τετραετία να είναι μια τετραετία αναπτυξιακής έκρηξης για την Κρήτη».

Κάλεσμα στους νέους να προστρέξουν στις κάλπες

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, που έδωσε στο Ράδιο Κρήτη, η κυρία Μπακογιάννη απηύθυνε κάλεσμα προς τους νέους να σπεύσουν στις κάλπες.

«Μην αφήσεις άλλους να αποφασίσουν για σένα. Για το δικό σου μέλλον πρέπει να πας εσύ στην κάλπη να ψηφίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.Πολιτική