20 Ιουνίου 2019

Ντόρα: Στο δρόμο προς τον ανένδοτο ο Κάμμενος έφερε και μια τροπολογία

Για απόλυτο φιάσκο έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, παίρνοντας το λόγο στη συζήτηση της τροπολογίας του υπουργού Άμυνας για τα αντισταθμιστικά των F-16. «H επόμενη μέρα για την κυβέρνηση ήρθε», είπε, λέγοντας ότι ουσιαστικά οι ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ χώρισαν, για αυτό και αποφασίστηκε η τροπολογία να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα.

«Στο δρόμο προς τον ανένδοτο, ο υπουργός έκανε στάση στη Βουλή για να καταθέσει μια τροπολογία» είπε η βουλευτής της ΝΔ και αναρωτήθηκε αν -εφόσον πρόκειται για παλιές συμβάσεις της Lockheed, υπάρχουν και στη νέα σύμβαση αυτά τα 230 εκατ. ευρώ; 

«Μπορεί να μας διαβεβαιώσει ο κ. υπουργός αν το 70% θα πάνε στην ΕΑΒ και τα υπόλοιπα 30% στον ιδιώτη που λειτουργεί για λογαριασμό της Lockheed;»

Ο κ. Μπακογιάννη είπε, τέλος, ότι η ΝΔ αναμένει όλα τα στοιχεία για το θέμα, ώστε να μην γυρίσουμε σε «αμαρτωλές» πρακτικές του παρελθόντος. Είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν και πρέπει να προβληματίσουν τη Βουλή, συνέχισε και κατέληξε, λέγοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ψηφίσει την τροπολογία.

sofia_loukeri_300x250


Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image