2 Φεβρουαρίου 2023

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις ύβρεις Πολάκη: Είναι πολιτισμένη συμπεριφορά αυτή από βουλευτή και πρώην υπουργό;

Τη δική του απάντηση στα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω συνέντευξής του, το πρωί του Σαββάτου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε μεν στη συγκράτηση των τιμών και σε άλλα προϊόντα που φέρνει το καλάθι του νοικοκυριού και την ενεργειακή κρίση που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη, ωστόσο δεν παρέλειψε να δώσει τη δική του απάντηση στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω των social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης «έκλεψε» λίγο χρόνο στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης για να παραθέσει την προσβλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη. «Κύριε Τσίπρα, είναι πολιτισμένη συμπεριφορά αυτή από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργό; Ο ΣΥΡΙΖΑ το καταδίκασε αλλά τον αφήνει να τα λέει. Θα πάμε έτσι σε εκλογές;», διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης είχε αναρτήσει υβριστικού τύπου σχόλιο στους λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) αναφορικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα με τρικάκια και μακαρόνια στο σπίτι του υπουργού το βράδυ της Πέμπτης.Πολιτική