5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συγκέντρωση των εκπροσώπων τη εστίασης – Απάντησε στις ερωτήσεις τους

Στην πλατεία Συντάγματος όπου και συνάντησε τους ανθρώπους από την εστίαση οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της σημερινής τους γενικής απεργίας, κατέβηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ο ίδιος δημοσιοποίησε μέσω Facebook συνομίλησε μαζί τους και απάντησε σε ερωτήματά τους. «Όταν υπάρχει καλή διάθεση και καλοπιστία όλα λύνονται», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως στην Ελλάδα ακολουθείται ένα πιο ήπιο μοντέλο αντιμετώπισης των ανεμβολίαστων με «διαβατήριο» για την εστίαση τα rapid test την ώρα που στην Ευρωπαϊκή Ένωση ολοένα και περισσότερες χώρες τους αποκλείουν. «Είμαστε από τους ήπιους», είπε απαντώντας σε ερώτηση.

Στην συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας για τους ελέγχους που κάνουν οι καταστηματάρχες είπε πως είναι αναγκαίοι γιατί χωρίς αυτούς, θα αυξηθούν οι παραβάσεις. Εάν συμβεί αυτό, είπε, θα αυξηθεί η πανδημία, και αν γίνει αυτό θα πρέπει να πάρουμε χειρότερα μέτρα, τόνισε χαρακτηριστικά. «Ολο το πράγμα αυτό έχει μία λογική, να πέσει ο ιός. Όλοι είμαστε εργαλείο στην αντιμετώπιση της πανδημίας», είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως οι προϋποθέσεις ορίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εγκρίσεις γίνονται από ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο είναι αδιάβλητο.

Δείτε βίντεο από την συζήτηση με του ανθρώπους στην εστίαση:

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:Πολιτική