21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γιάχος διαιτητής στο ντέρμπι – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε ρυθμούς Τούμπας

giaxos708_0.jpg?itok=9FA52FJY

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα έχει ξεκινήσει. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της μεγάλης μάχης, η οποία παρά τη βαθμολογική διαφορά, θα διεξαχθεί κάτω από τεταμένο κλίμα.

Τα όσα συνέβησαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα μετά την ήττα στο  Ηράκλειο από τον ΟΦΗ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των φίλων της ομάδας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έμεινε τελικά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου έπειτα από παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μάλιστα τα έβαλε με τους ανθρώπους ασφαλείας της ομάδας για το γεγονός ότι οι παίκτες έμειναν απροστάτευτοι κατά την επιστροφή τους από την Κρήτη. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ παραμένει βαρύ αφού από τη μία οι ελπίδες για τίτλο μειώθηκαν δραμάτικα ενώ υπάρχει δεδομένα πρόβλημα στις σχέσεις παικτών-προπονητή.

Η ανησυχία είναι έκδηλη και σε πολιτικό επίπεδο για το πως θα εξελιχθεί το ντέρμπι. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ζήτησε την άριστη συνεργασία όλων των φορέων για την ομαλή έκβαση του αγώνα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκονται περισσότεροι από 5,000 αστυνομικοί.Αθλητισμός