31 Μαΐου 2020

Ο Κυρανάκης έδωσε έναν ολόκληρο βουλευτικό μισθό για τη Μυρτώ

Μια πολύ σημαντική καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στον “αέρα” του διαδικτύου με στόχο την οικονομική στήριξη της Μυρτούς, του κοριτσιού που το 2012 δέχτηκε άγρια επίθεση στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Για την καμπάνια ενημερωθήκαμε από τις συνεχείς αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στα social networks, ο οποίος όπως δαπιστώσαμε και από τη λίστα υποστηρικτών της πλατφόρμας GoGetFunding έχει συνεισφέρει οικονομικά το ποσό των 4.787€ για την θεραπεία της νεαρής κοπέλας (όσο δηλαδή είναι ένας ολόκληρος μισθός Βουλευτή)!

kyranakis_myrto_fb.jpg

Μια από τις αναρτήσεις του Βουλευτή

Αυτή τη στιγμή το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι 12.908€ και με την υποστήριξη όλων μας ο πρωταρχικός στόχος των 20.000€ μπορεί πολύ γρήγορα να επιτευχθεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας:

«Η αγαπημένη μας Μυρτώ, το κορίτσι που εδώ και 7 χρόνια δίνει συνεχώς μάχες και τις κερδίζει, έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να βρει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράνομο μετανάστη στην παραλία της Πάρου. Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας!

Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 €, που θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της.

Μια μικρή συνεισφορά από τον καθέναν μας είναι σημαντική, για να καλυφθεί το κόστος των ιατρικών δαπανών και να δώσουμε στη Μυρτώ την ευκαιρία να χαμογελάσει ξανά.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

(Τα χρήματα θα μπουν απευθείας σε λογαριασμό της οικογένειας της Μυρτώς, χωρίς ενδιάμεσους, όταν συμπληρωθεί το ποσό στην πλατφόρμα GoGetFunding)».

Για να κάνετε και εσείς δωρεάν κάντε click εδώΠολιτική