Ελλάδα

Ο νεαρός για τον οποίο μιλάει η Ξάνθη: Φόρεσε πατίνια, έκανε ακροβατικά και τράβηξε τα βλέμματα [βίντεο]

patinia-ksanthi-660.jpg

Τα βλέμματα των περαστικών κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του ένας νεαρός, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο Δημοτικό πάρκινγκ της Ξάνθης και χάρισε εντυπωσιακό θέαμα.

Ο νεαρός φορώντας πατίνια ανέβηκε στο πάνω μέρος του πάρκινγκ στο ύψος των σκαλιών που καταλήγουν επί της οδού Κωνσταντίνου Μπένη, επιθεωρώντας αρχικά τον χώρο τον οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιήσει λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρει το thrakitoday.com.

Σύμφωνα με πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή πρόκειται για έναν νεαρό Ρουμάνο, τον οποίο συνόδευαν και άλλοι νεαροί, που λίγο μετά τις 12.00 άρχισε τα… ακροβατικά! Έχοντας στα πόδια του τα πατίνια, πήρε φόρα και πήδηξε πάνω στο κεντρικό κιγκλίδωμα των σκαλιών καταλήγοντας στο οδόστρωμα, διατρέχοντας ωστόσο σοβαρό κίνδυνο ο ίδιος και εγκυμονώντας επικίνδυνες εκπλήξεις για τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Ο νεαρός προχώρησε σε μερικές προσπάθειες μέχρι να πετύχει το επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα, ενώ από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, μια και κατέληξε στο οδόστρωμα από το οποίο διέρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα.

0.jpg

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα