16 Ιανουαρίου 2022

Ο Παύλος Πολάκης εύχεται «περαστικά» στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται στον Άδωνι Γεωργιάδη, που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ΚΑΤ – Του άσκησε πάντως κριτική για τη δημόσια Υγεία

Στην άκρη έβαλε για λίγο ο Παύλος Πολάκης την κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ευχόμενος «περαστικά και γρήγορα όρθιος» μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο υπουργός Ανάπτυξης στο ΚΑΤ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί μεν να ξεκαθάρισε ότι «τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθενείας», ωστόσο δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για τον τομέα της δημόσιας Υγείας, όταν ήταν υπουργός.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης αναφέρει:

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:
1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!
2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποιος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ορους)
3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ίσως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .
ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία .

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:

1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος.Εμεις τους αντιπάλους μας θελουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Sunday, April 4, 2021

Αν και ο κ. Πολάκης επιχείρησε να δείξει αβρότητα, ο κ. Γεωργιάδης νωρίτερα δήλωσε πικραμένος για μηνύματα μίσους που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας του.Πολιτική