15 Αυγούστου 2022

Ο ράπερ Υποχθόνιος απειλεί τον Νίκο Ρωμανό – «Να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα» απαντά το στέλεχος της ΝΔ

«Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock?» έγραψε στα social media ο ράπερ, με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ να απαντά με φωτογραφίες του Υποχθόνιου με Τσίπρα και Δούρου

Διαδικτυακή αντιπαράθεση με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, ξεκίνησε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος -κατά κόσμον Αναστάσιος Καρακώστας.

Κοινοποιώντας δήλωση του Νίκου Ρωμανού πως «ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται», ο Υποχθόνιος έγραψε στο Instagram: «Και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock?», κάνοντας λόγο για «πιστοποιητικό φρονημάτων».


ypohthonios_anartisi_insta

Η απάντηση του Νίκου Ρωμανού ήταν άμεση, αν και τελικός αποδέκτης της ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με τον γνωστό ράπερ.

Ο Νίκος Ρωμανός σε ανάρτησή του κοινοποιήσε τέσσερις φωτογραφίες. Το στιγμιότυπο με την απειλή, την κοινή φωτογραφία Τσίπρα – Υποχθόνιου, τον ράπερ αγκαλιά με τη Ρένα Δούρου και την περιγραφή του glock… «Να χαίρεστε τους φίλους σας, κ. Τσίπρα» ήταν το λακωνικό σχόλιό του.Πολιτική