Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά την καμπάνια για τις εσωκομματικές εκλογές

Μπροστά τις «μηχανές» για την εσωκομματική διαδικασία βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώνοντας την καμπάνια ενημέρωσης, αλλά και ενεργοποίησης, των πολιτών.

«10 Σεπτεμβρίου – Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».


98abebfe-1d85-4ba7-9831-8aad8aa7a863

Στην πορεία προς την εκλογική διαδικασία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναπτύξει και άλλες δράσεις σχετικά με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου. Στόχος είναι η μέγιστη ενεργοποίηση της κοινωνίας και η μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια, που θα απευθύνεται στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία.

Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Η Έφη Αχτσιόγλου ολοκλήρωσε την πρώτη στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε κοντά στη νεολαία του κόμματος, ο Νίκος Παππάς μετά από ολιγοήμερη αναβολή του προγράμματος λόγω του τραγικού δυστυχήματος και τον θάνατο των δυο πιλότων του Canadair, θα ξεκινήσει και εκείνος τις δράσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι το προεκλογικό σύνθημα της Έφης Αχτσιογλου είναι «Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον». Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχει επιλέξει σύνθημα με ιδεολογικό πρόσημο «Αξιόπιστα + Ενωτικά + Αριστερά #γιατί_μπορούμε», ενώ αναμένονται τα προεκλογικά συνθήματα των άλλων δυο υποψηφίων, Νίκου Παππά και του Στέφανου Τζουμάκα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική