Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη, απαντά στον Τεμπονέρα ο Τόλκας – Οι αιχμές προς Κασσελάκη για τα social media

Έμμεση απάντηση στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα, με αφορμή την παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση με τίτλο «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook o Άγγελος Τόλκας, το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκεται πίσω από τα περιφερειακά συνέδρια σε Κοζάνη και Λάρισα.

«Στη συμμετοχή, στην εκπροσώπηση. Στην πολιτική, στις ιδέες των κατοίκων της Θεσσαλίας. Το κόμμα μας πήρε επάνω του όλη την προετοιμασία. Αυτό είναι που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη» γράφει χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανάρτηση, ωστόσο, ο κ. Τόλκας αφήνει και μια αιχμή για την κινητικότητα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media επισημαίνοντας ότι τα δύο συνέδρια έγιναν «με δομές και διαδικασίες κι όχι απλά με την ταχύτητα ανανέωσης του timeline των social media».


tolkas

Όλη η ανάρτηση του Άγγελου Τόλκα

«Στη συμμετοχή, στην εκπροσώπηση. Στην πολιτική, στις ιδέες των κατοίκων της Θεσσαλίας. Το κόμμα μας πήρε επάνω του όλη την προετοιμασία. Αυτό είναι που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη. Με επαγγελματισμό, με θεσμικότητα, με ρίζες στην κοινωνία, με συμμετοχή, με αγώνες μαζικούς, με μόχθο και προσπάθεια, με τους Βουλευτές και όλα τα στελέχη στην πρώτη γραμμή. Με δομές και διαδικασίες κι όχι απλά με την ταχύτητα ανανέωσης του timeline των social media».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική