20 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Βαρουφάκης κατέθεσε στη Βουλή το στικάκι με τις (παράνομες) ηχογραφήσεις των Eurogroup

Δεν είναι σίγουρο ότι το προεδρείο της Βουλής θα δεχθεί την παραλαβή του συγκεκριμένου υλικού ή θα το επιστρέψει ως μη νόμιμο

Πράξη έκανε την απειλή του ο Γιάνης Βαρουφάκης καταθέτοντας στην Βουλή usb με ηχογραφήσεις των επεισοδιακών συνεδριάσεων του eurogroup κατά το ταραγμένο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ο γγ του ΜεΡΑ25 κατά την δευτερολογία στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια για τα εργασιακά και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών αναφέρθηκε σε παλαιότερη απάφαση του Αρείου Πάγου η οποία όπως ο ίδιος υποστήριξε νομιμοποιεί την ενέργειά του να καταγράψει τις συγκεκριμένες συνεδριάσεις.

“Σύμφωνα με την απόφαση του Α.Π ήταν νόμιμη η ηχογράφηση του γιουρογκρουπ γατί ήθελαν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες. Αν θέλετε να ακούσετε τι γινόταν εκεί μέσα εδώ εχω τις ηχογραφήσεις και αφήνω στον Πρόεδρο της Βουλής τον τρόπο που θα επιλέξει για να τις δώσει στους πολιτικούς αρχηγούς και στα κόμματα”.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι σίγουρο ότι το προεδρείο της Βουλής θα δεχθεί την παραλαβή του συγκεκριμένου υλικού ή θα το επιστρέψει ως μη νόμιμο.Πολιτική