Πολιτική

Ο Βελόπουλος αναπαράγει θεωρίες συνωμοσίας και τάσσεται κατά των εμβολίων

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιχειρεί να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος του αντιεμβολιαστικού κινήματος – Κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή… παρήγγειλε εμβόλια

Ως εκπρόσωπος του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Βουλή επιχείρησε να εμφανιστεί ο Κυριάκος Βελόπουλος αναπαράγοντας θεωρίες περι ανύπαρκτων μελετών και πληρωμένων επιστημόνων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε μάλιστα την κυβέρνηση επειδή προχώρησε σε παραγγελίες εμβολίων κατά της πανδημίας.

«Πώς παραγγείλατε εμβόλια ενώ δεν υπάρχουν μελέτες; Κι όταν δεν έγιναν μελέτες για παιδιά κάτω των 8 ετών; Γιατί το παίζετε κορώνα γράμματα;» ανέφερε ο Κ. Βελόπουλος για να προσθέσει «γιατί παραγγείλατε 25 εκατ. εμβόλια. Εμείς είμαστε 11 εκατ. Γιατί δεν τολμούν να πουν ότι έχουμε 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες;

Ποιος μου εγγυάται ότι οι επιστήμονες που βγαίνουν στα παράθυρα σήμερα δεν έχουν πάρει χρήματα για να πουν κάτι καλό για την εκάστοτε εταιρία;».

Συνεχίζοντας την ίδια ρητορική σημείωσε «Ποιοι είστε εσείς που αποφασίζετε ενώ δεν είστε επιστήμονες για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου; Να πάνε οι 100 πρώτοι πολιτικοί να κάνουν το εμβόλιο. Να πάνε μετά σε ΜΕΘ για μια μέρα να βγουν μετά και να περπατήσουν και δεν κολλήσουν κορωνοϊό σε κάποιες μέρες τα ξαναλέμε. Να γίνουν αυτοί πειραματόζωα».

Εκτός όμως από τις αντιεμβολιαστικές κραυγές, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά επίθεση στα μέλη του ΕΣΡ υποστηρίζοντας ότι «θα τους πάω αίμα» για τα πρόστιμα που του έχουν επιβάλλει λόγω των προϊόντων που ο ίδιος παρουσίαζε ως δήθεν «ασπίδα» κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική