Πολιτική

Ο Βούτσης «δικαιολογεί» τον γιο του για τη δράση του υπέρ του Κουφοντίνα: «Είναι απλά ημιπιτσιρικάς»!

«Μας πετροβολούν οικογενειακά γιατί πέταξε τρικάκια – Είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Βουλής

Ποικίλα σχόλια στα μέσα και κοινωνικής δικτύωσης αλλά και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αναφορές του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση σχετικά με τις διαδηλώσεις και τις δράσεις των ομοϊδεατών του Δημήτρη Κουφοντίνα και τη συμμετοχή σε αυτές και του γιού του Γιώργου.

Μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του γιου του και επιτέθηκε στα ΜΜΕ λέγοντας πως τους πετροβολούν οικογενειακά.

“Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

“Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιό μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παρα-δημοσιογραφίας. Η δεν κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση… Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά” κατέληξε ο κ. Βούτσης.

Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις του στο 1.44″


Ο Βούτσης για τα τρικάκια που πέταξε ο γιος του στο γραφείο της Σ  Νικολάου

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική