15 Αυγούστου 2022

Οι 10 φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στην Κρήτη

Οι ρακές, η επίσκεψη στην 115 ΠΜ και η δέσμευση για τον Βόρειο Οδικό Άξονα

Τον απολογισμό της επίσκεψής του στην Κρήτη – «το νησί μου» όπως γράφει χαρακτηριστικά – κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Instagram.

O πρωθυπουργός ξεκινά την ανάρτησή του με την τελετή θεμελίωσης για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με τις ρακές και την βόλτα στο Ρέθυμνο και κλείνει με εκτενή αναφορά για την μετατροπή της 115 ΠΜ σε ενεργειακά αυτόνομη και την δέσμευσή του για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα Σαββατοκύριακο στο νησί μου, την Κρητη. Ξεκινήσαμε από το Ηράκλειο και την τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι. Ένα έργο που βάλτωνε για χρόνια, επιτέλους ξεκινά! Συνεχίσαμε με βόλτα και ρακές στο Ρέθυμνο. Αμέσως μετά επισκεφθηκαμε την 115 Πτέρυγα Μάχης, στα Χανιά, όπου θα δρομολογηθεί ένα εξαιρετικά πρωτοπόρο πρόγραμμα που θα την καταστήσει πλήρως ενεργειακά αυτόνομη και θα επιτρέψει την περικοπή της ετήσιας δαπάνης για την προμήθεια πετρελαίου και ηλεκτρικής ενέργειας κατά €400.000. Η μέρα τελείωσε στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων όπου συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς για τον ΒΟΑΚ. Τους διαβεβαίωσα ότι ο διαγωνισμός για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης θα προκηρυχθεί το 2021!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στιςΠολιτική