Την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέγοντας ότι «17 ημέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός στη ρητορική (…) ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία (σσ των Τεμπών)».

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τον τοποθέτηση Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ
«17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες. Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ». Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων».

Το σχόλιο Οικονόμου για τον πολακισμό αναφέρεται και στην επιστροφή όπως όλα δείχνουν του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά την επιστολή μετάνοιας που απέστειλε χθες ο βουλευτής, σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected