11 Αυγούστου 2022

Οικονόμου για Τσίπρα: Και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία επιτίθεται στον πρωθυπουργό -Απύθμενη εμμονή

Μια πρώτη απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Documento, με τον τίτλο «Να τελειώνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη», κάνει λόγο για «καθεστωτική δυστοπία Μητσοτάκη» και υποστηρίζει ότι η ΝΔ πρέπει να φύγει πριν να είναι αργά και να αναλάβει μια προοδευτική κυβέρνηση την ανάταξη της χώρας.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη ο κ. Οικονόμου αναφέρει ότι «το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει στη συνέχεια ότι «μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια, προκειμένου η κοινωνία να παραμένει όρθια, παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις. Τελικά, το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο για την πατρίδα και τους πολίτες».Πολιτική