7 Φεβρουαρίου 2023

Οικονόμου για Τσίπρα: Οταν είναι αντιπολίτευση τα δίνει όλα σε όλους, όταν είναι κυβέρνηση «παίρνει» από όλους

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αγορά της Νέας Ιωνίας, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Aναλυτικά η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα

«Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη. Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας «δεν είναι αυτοσκοπός». Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012.

Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους. Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων».Πολιτική