Πολιτική

Οικονόμου: Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε μάγους ή Χουντίνι, το κράτος θα είναι δίπλα στους πολίτες

Όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο briefing – «Ο πληθωρισμός σε όλη την Ευρώπη καταγράφει ρεκόρ 30ετίας» σημείωσε – Δείτε βίντεο

Για ένα κοκτέιλ κρίσεων, πρωτοφανές στον κόσμο, αντιμέτωπη με το οποίο βρίσκεται η χώρα έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, «οι παγκόσμιες προκλήσεις δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Ο πληθωρισμός σε όλη την Ευρώπη καταγράφει ρεκόρ 30ετίας» είπε και πρόσθεσε ότι η χώρα αντέχει κι αυτό οφείλεται στην πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση, έτσι ώστε τώρα να μπορεί να δίνουμε καρπούς στην κοινωνία για να αντιμετωπίσει κρίση αυτή. Παράλληλα τόνισε πως το κράτος θα είναι δίπλα στους πολίτες, να είναι σίγουροι, σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

«Δείχνοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι κάποιοι μιλάνε με προχειρότητα και αυτό μπορεί να κάνει ζημιά. «Μάθαμε πικρά ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ούτε μάγους ούτε Χουντίνι. Μαγικές και εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Η χώρα αντέχει μέσα από μια συμμαχία υπευθυνότητας μεταξύ της κυβέρνησης και της πλειονότητας της κοινωνίας», είπε.

Δείτε το briefing:


Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπo κ. Γιάννη Οικονόμου (14/2/22)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική