29 Σεπτεμβρίου 2022

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Την ίδια μέρα που περιφέρει την καταστροφολογία του, ανακοινώθηκε ανάπτυξη 7,7%

Για «ασύστολα» ψέματα κατηγορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις του στη Βέροια για την ακρίβεια.

Ο κ. Οικονόμου σημειώνει ότι η Ελλάδα, χάρη στον μηχανισμό που εφαρμόζει, έχει χαμηλότερες τιμές καταναλωτή στα τιμολόγια ρεύματος από τον μέσο όρο της ΕΕ.

«Την ίδια μέρα που ο κ. Τσίπρας περιφέρει την καταστροφολογία και την απόγνωση του, ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα έχει, στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, την 5η υψηλότερη ανάπτυξη στην ΕΕ, ύψους 7,7%, με το ΑΕΠ της χώρας να είναι πάνω από το επίπεδο που είχε πριν από την πανδημία» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Με αυτά τα όπλα στηρίζουμε έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Με ενσυναίσθηση, γνώση, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Όχι με γραφικότητες και μυθολογίες» καταλήγει στη δήλωσή του.

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Οικονόμου

Αντί για πολλά λόγια, δύο μόνο σημεία απέναντι στα ασύστολα ψέματα του κ. Τσίπρα:

* Η Ελλάδα, χάρη στον μηχανισμό που εφαρμόζει, έχει χαμηλότερες τελικές τιμές καταναλωτή στα τιμολόγια ρεύματος από τον μέσο όρο της ΕΕ.

* Την ίδια μέρα που ο κ. Τσίπρας περιφέρει την καταστροφολογία και την απόγνωση του, ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα έχει, στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, την 5η υψηλότερη ανάπτυξη στην ΕΕ, ύψους 7,7%, με το ΑΕΠ της χώρας να είναι πάνω από το επίπεδο που είχε πριν από την πανδημία. Με αυτά τα όπλα στηρίζουμε έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Με ενσυναίσθηση, γνώση, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Όχι με γραφικότητες και μυθολογίες.Πολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα