Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα

Έντονη κριτική από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Συνεχίζει ακατάβλητος στον δρόμο του λαϊκισμού»

Έντονη κριτική στις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στις ανατιμήσεις άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα».

Μάλιστα, αναφέρει ότι με δηλώσεις του «δείχνει ότι συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία. Όπως ακριβώς έκανε το 2015, φορτώνοντας ένα τεράστιο αχρείαστο μνημόνιο στις τσέπες των Ελλήνων».

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και σύνεση και ότι οι ανέξοδες υποσχέσεις καταλήγουν πάντα σε οδυνηρές διαψεύσεις. Τελικά, προσπαθώντας να πλήξει την κυβέρνηση, χρεοκοπεί πολιτικά ο ίδιος», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

Για μια ακόμη φορά, στις δημόσιες τοποθετήσεις του για τις ανατιμήσεις, ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα. Στην πρόσφατη συνέντευξή του στην “Αυγή της Κυριακής” είχε ισχυριστεί πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Με δηλώσεις σαν τη σημερινή δείχνει ότι συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία. Όπως ακριβώς έκανε το 2015, φορτώνοντας ένα τεράστιο αχρείαστο μνημόνιο στις τσέπες των Ελλήνων. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και σύνεση και ότι οι ανέξοδες υποσχέσεις καταλήγουν πάντα σε οδυνηρές διαψεύσεις. Τελικά, προσπαθώντας να πλήξει την κυβέρνηση, χρεοκοπεί πολιτικά ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική