5 Οκτωβρίου 2022

Οικονόμου σε Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις: Απειλεί όσους σέβονται τις θεσμικές διαδικασίες

Για επίδειξη πολιτικού τραμπουκισμού και απειλές σε όσους σέβονται τις θεσμικές διαδικασίες στην υπόθεση των παρακολουθήσεων κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον Αλέξη Τσίπρα. Η ανακοίνωση του κ. Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής: 

Ο κ. Τσίπρας, ύστερα και από τα όσα αποκαλύπτονται για τις παρακολουθήσεις στελεχών των κυβερνήσεών του στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, αντί να κινηθεί με θεσμική υπευθυνότητα, επέλεξε για άλλη μια φορά ανεύθυνες κινήσεις επικοινωνιακού εντυπωσιασμού.

Επιπλέον, σε μια επίδειξη πολιτικού τραμπουκισμού, με το γνωστό από την περίοδο των «αγανακτισμένων» επιτηδευμένα οργίλο ύφος του, απειλεί ευθέως όσους και όσες σέβονται τις θεσμικές διαδικασίες και επιδιώκουν τη σοβαρή, ουσιαστική και με κανόνες διερεύνηση και διαλεύκανση όλων των ζητημάτων.

Όση σκόνη κι αν προσπαθεί να σηκώσει ο κ. Τσίπρας, όσες απειλές και αν εκτοξεύσει, το ζήτημα των επισυνδέσεων θα φωτιστεί για όλη την τελευταία δεκαετία. Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και διαδικασίες, που ορίζονται με νόμους και επιβάλλεται να τηρούνται μέχρι κεραίας. Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να γίνει η πολιτική ζωή ρωμαϊκή αρένα.Πολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα