2 Ιουλίου 2020

Ολα έτοιμα για την «Αγια-Σοφιά» – Πανέτοιμοι δηλώνουν στην ΑΕΚ

agiasofia708_0.jpg?itok=ZMlr1JSQ

Από την στιγμή που η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κινηθει για την απόκτηση επιθετικού, το ενδιαφέρον στην Ενωση μεταφέρεται στο γηπεδικό και την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Στις 22 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και άπαντες στη διοίκηση της ομάδας δηλώνουν πανέτοιμοι για να λύσουν οποιοδήποτε γραφειοκρατικό ζήτημα προκύψει.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», στην «Ένωση» παρουσιάζονται απολύτως έτοιμοι προκειμένου με την έκδοση της άδειας, να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς», αφού έχουν φροντίσει όλα εκείνα που απαιτούνται για το πρώτο στάδιο του έργου. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος σε συνεργασία με 18 μηχανικούς παρουσιάζεται να έχουν ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται και περιμένουν την τελική έγκριση για να πιάσουν δουλειά.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προσωπικές επαφές για την εμπορική χρήση του νέου γηπέδου και την εμπορική εκμετάλλευση συγκεκριμένων θυρών του. Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνιών που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα αποφέρουν ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για το γήπεδο.

 Αθλητισμός