7 Φεβρουαρίου 2023

ΟΝΝΕΔ: Πρώτος σταθμός για «το σχολείο που θες» ο Έβρος

Η ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε με τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους του σχολείου

Πρώτος σταθμός για την καμπάνια της ΟΝΝΕΔ με τίτλο «το σχολείο που θες» έγινε το βορειότερο άκρο της χώρας και συγκεκριμένα το δημοτικό σχολείο του Κυπρίνου Έβρου.

Εκεί βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Ορφέας Γεωργίου και ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Μένιος Κορομηλάς που πραγματοποιούν περιοδεία στη Θράκη.

Με μια επίσκεψη άκρως συμβολική αλλά και ουσιαστική οι γαλάζιοι νεολαίοι επέλεξαν να ξεκινήσουν τον κύκλο συναντήσεών τους σε σχολεία προκειμένου να ακούσουν και να συζητήσουν ιδέες που αφορούν τη διαμόρφωση της νέας καινοτόμου πρότασης της Οργάνωσης που αφορά την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στοχεύει στην διάπλαση των μαθητών στο πρίσμα της ιστορίας της χώρας αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο.

Με το πέρας της επίσκεψης, μια μικρή έκπληξη περίμενε τους πενήντα πέντε μαθητές του σχολείου σε καθένα από τους οποίους ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ χάρισε μια εγκυκλοπαίδεια για την Ελληνική Μυθολογία.


on22


onn3


onne1Πολιτική