26 Φεβρουαρίου 2020

«Όσκαρ υποκρισίας και διγλωσσίας για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

imagehandlerΟ θρασύτατος εμπαιγμός της ελληνικής κοινωνίας από τον κ. Τσίπρα και την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος.

Η Κυβέρνηση επιδίδεται σε μπαράζ ψεμάτων και κάλπικων υποσχέσεων εντός Ελλάδας, την ίδια ώρα που εξευτελίζει πλήρως τη χώρα στο εξωτερικό.  Χωρίς ίχνος ντροπής, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άλλα λένε το πρωί και άλλα κάνουν το βράδυ. Άλλα τάζουν στο εσωτερικό και άλλα πράττουν εκτός Ελλάδας.

– Έλεγαν  στο εσωτερικό: «Δεν θα ρωτήσουμε κανέναν πού θα μοιράσουμε τα πλεονάσματα».

Στην επιστολή Τσακαλώτου γράφουν ότι «τα μέτρα με δημοσιονομικές επιπτώσεις πρέπει να συζητούνται και να συμφωνούνται με τους θεσμούς».

  •  Έλεγαν στο εσωτερικό: «Θα βγούμε από το Μνημόνιο».
Στην επιστολή Τσακαλώτου επιβεβαιώνουν την «απόλυτη δέσμευσή μας να παραμείνουμε συμμορφωμένοι με τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από το Μνημόνιο» και τονίζουν τη «διαρκή αφοσίωση στις δεσμεύσεις του Μνημονίου».
  •  Έλεγαν στο εσωτερικό: «Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη μια παλιότερη δέσμευσή μας για 13η σύνταξη».
Στην επιστολή Τσακαλώτου δηλώνουν ότι «είναι μια εφάπαξ πληρωμή». Τονίζουν, μάλιστα ότι, ακόμη και αν υπάρξει δυνατότητα, δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχη πληρωμή, ούτε καν ως εφάπαξ.
  •  Έλεγαν στο εσωτερικό: «Δεν υπάρχουν νέα μέτρα».

Στην επιστολή Τσακαλώτου διαβεβαίωναν ότι «οι ελληνικές Αρχές αναγνωρίζουν πλήρως το ανακοινωθέν του Eurogroup στις 5 Δεκεμβρίου». Πρόκειται για το ανακοινωθέν, όπου γίνεται λόγος για νέα μέτρα τόσο το 2018 όσο και για τα επόμενα, αρκετά χρόνια.

Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η απόσταση που χωρίζει το εσωτερικό της Ελλάδας από το εξωτερικό είναι μία «ταπεινωτική επιστολή» δρόμος.

Και αυτό είναι ο απόλυτος εξευτελισμός. Είναι απόδειξη των επικίνδυνων τυχοδιωκτισμών, της υποκρισίας, της διγλωσσίας και του ανεύθυνου εσωτερικού λαϊκισμού της σημερινής «Κυβέρνησης των προθύμων».

Δυστυχώς όμως, το βαρέλι δεν έχει πάτο. Οι πολίτες βλέπουν καθαρά ότι κάθε χρόνο η κατάσταση χειροτερεύει.

Γι’ αυτό, η ανάγκη για πολιτική αλλαγή έχει πλέον καταστεί επιβεβλημένη.



Πολιτική