Ελλάδα

Οταν η Ελεονώρα Μελέτη πήγε στα δικαστήρια τη βουλευτή Μαρία Σόδη [εικόνες]

meleti660_2.png

Η Ελεονώρα Μελέτη και η νέα εκρηκτική βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη γνωρίζονται από παλιά, από την περίοδο που η ξανθιά Χιώτισσα ήταν επιχειρηματίας.

Όμως η σχέση τους κλονίστηκε με αποτέλεσμα να φτάσουν στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών όλα ξεκίνησαν το 2008.

Από το 2008 έως το 2010 η λαμπερή TV persona είχε επιλεγεί για να λανσάρει με το πρόσωπό της τα φυσικά προϊόντα της εταιρείας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Σοφία Καρβέλα.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της καμπάνιας αυτής η εταιρεία είχε εκδώσει και διθυραμβικά δελτία Τύπου, που ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Τα Mastic Spa και τα Εργαστήρια ΣΟΔΗΣ, πρωτοπόροι στην εφαρμογή της Μαστίχας μας στην κοσμετολογία, αλλά και με μεγάλη συνεισφορά στην προβολή της Μαστίχας και του νησιού μας, προχωρούν με ΜΕΛΕΤΗμένες κινήσεις και στον χώρο της επικοινωνίας. Η καταξιωμένη στην τηλεόραση Ελεονώρα Μελέτη θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια το πρόσωπο επικοινωνίας των Mastic Spa, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επικοινωνία, συμβάλλοντας σε περαιτέρω ανάπτυξη και επίτευξη στόχων και προβολής των Mastic Spa της Μαστίχας και της Χίου».

Όπως σημειώνει το αποκλειστικό δημοσίευμα των Παραπολιτικών, δυστυχώς, η συνεργασία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελαν και οι δύο πλευρές, αφού, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η εταιρεία ακόμη και σήμερα της οφείλει το ποσό που είχαν συμφωνήσει, και έτσι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

meleti-sodi-1.jpg

meleti-sodi-2.jpg

meleti-sodi-3.jpg

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα