Πολιτική

Πάνος Ρήγας: Άκομψη και απαράδεκτη η πίεση στον Τσίπρα να τοποθετηθεί για τις εκλογές

Άκομψη και απαράδεκτη χαρακτήρισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Πάνος Ρήγας την πίεση που ασκούν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί δημόσια για τις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

«Μετά τις εκλογές της Κυριακής, η ενότητα του κόμματος θα είναι σαφής και δεδομένη. Πρέπει να υπάρξει μία εμβάθυνση των πολιτικών θέσεων και προγραμμάτων. Ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει τη δυνατότητα ότι μπορεί να προχωρήσει», τόνισε ο κ. Ρήγας, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως «δεν έχω δηλώσει ποιον στηρίζω», όπως τόνισε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, λέγοντας ακόμη πως είναι αξιακή επιλογή και των αξιακών μου θέσεων.

«Δεν θεώρησα και δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο ο οποίος συμπαρατάσσεται μαζί μου ξένο και του οποίου η ψυχή δεν θέλει να βοηθήσει», όπως σημείωσε για τις αιτιάσεις περί «ξένου σώματος» στην περίπτωση Κασσελάκη, καταλήγοντας πως «έχουμε αποφασίσει κάποια πρόσωπα να είμαστε εδώ την επόμενη ημέρα διαμορφώνοντας τις συνθήκες ενότητας του κόμματος».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική