11 Αυγούστου 2022

Παντρεύτηκαν στη Τζια οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος και Κύρα Κάπη

 

Η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου και ο αναπληρωτής διευθυντής Τύπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Τζια – Παρόντες ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, υπουργοί, αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Ο «πολιτικός» γάμος της χρονιάς έγινε στη Τζια.

Οι δυο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κύρα Κάπη και Χρήστος Ζωγράφος, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στο νησί το απόγευμα του Σαββάτου.


gamos__1_


gamos__2_


gamos__3_

 

Η νύφη, Κύρα Κάπη, είναι η διευθύντρια Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου και ο γαμπρός είναι ο Χρήστος Ζωγράφος, αναπληρωτής διευθυντής Τύπου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Καθόλη τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν διακριτικοί και ελάχιστοι γνώριζαν για τον έρωτά τους. Τα «αποκαλυπτήρια», ήρθαν το 2021, όταν η Κύρα Κάπη με ανάρτηση της για τα γενέθλια της έγραφε, «πέρασαν 37 χρόνια για να βρω τον άνθρωπο που διοργανώνει τις πιο τέλειες εκπλήξεις! Πάντα χαρές να έχουμε και να είμαστε καλά!», «ταγκάροντας» τον κ. Ζωγράφο.

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στη Στροφή του Μίμη, στο νησί. Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές και δημοσιογράφοι.

 Πολιτική