Πολιτική

Παπαμιμίκος: “Στη ΔΕΘ θα εγκαινιαστεί η νέα εποχή της χώρας”

Ραδιοφωνική συνέντευξη σχετικά με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας για όσα θα προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός.Papamimikos21set_05092014141836

Ο Γραμματέας της ΝΔ μίλησε για τον οδικό χάρτη που θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι θα ακουστούν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που εγκαινιάζουν τη νέα εποχή της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Ο πρωθυπουργός είναι ένας άνθρωπος που μιλάει λίγο και δουλεύει πολύ. Έχει χαράξει έναν πολύ συγκεκριμένο οδικό χάρτη με τον οποίο θα πορευτούμε την επόμενη μέρα μετά από το μνημόνιο. Θα παρουσιαστούν λοιπόν, συγκεκριμένες φοροελαφρύνσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα γίνουν διορθώσεις αδικιών και βεβαίως θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις, καθώς η χώρα τις χρειάζεται”.

Δεν παρέλειψε πάντως να αναφερθεί και στο συμβολισμό της επιλογής του Βελλιδείου για την κεντρική ομιλία μετά από δύο χρόνια, την οποία ο ίδιος φέρεται να εισηγήθηκε, κάνοντας λόγο για αυξημένο ενδιαφέρον για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, η οποία θα σηματοδοτήσει το πέρασμα στη νέα εποχή.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική