Πολιτική

Παπαργυρόπουλος: Το μήνυμα μετά την υποψηφιότητά του για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και η φωτογραφία με Κασσελάκη

Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και αυτό του επιχειρηματία Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Ο επιχειρηματίας ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στα social media και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους τάσσεται στο πλευρό του.

«Τάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου για να αποτελέσω κι εγώ ενεργό κομμάτι της αλλαγής που έχουμε όλοι οραματιστεί. Για αξιοκρατία, δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos)

Αναλυτικά η ανάρτηση του επιχειρηματία

Τάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου για να αποτελέσω κι εγώ ενεργό κομμάτι της αλλαγής που έχουμε όλοι οραματιστεί. Για αξιοκρατία, δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή.

Για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια, η απαισιοδοξία, η ανασφάλεια, τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών, η πλασματική ανάπτυξη που βρίσκεται μόνο στα χαρτιά, η εγκατάλειψη της επαρχίας και του αγρότη, η εγκληματικότητα και οι γυναικοκτονίες.

Είσαι δεν είσαι μέλος, 14 Απριλίου μπορείς πλέον online να αποφασίσεις εσύ ποιοι θες να σε εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Μπορείς να δώσεις την ευκαιρία και σε νέους ανθρώπους, σε νέα μυαλά, να πάρουν τη σκυτάλη.

Εγώ θα είμαι στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα. Έστω κι αν δεν μπορείς ή δεν θες να με στηρίξεις, δώσε πέντε λεπτά απ το χρόνο σου για να επιλέξεις αυτόν που θεωρείς καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική