Πολιτική

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news Παππά για τα 40 νέα λεωφορεία

Σύμφωνα με το παρατήριο της ΝΔ οι δηλώσεις Παππά αποτελούν «σόου χυδαιότητας» και «καταστροφολογίας»

Για «fake news» κάνει λόγο το παρατηρητήριο της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα 40 λεωφορεία που παρέλαβε η κυβέρνηση με τη μέθοδο του leasing.

«Συνεχίζοντας το καθημερινό Κουμουνδούρειο σώου χυδαιότητας, καταστροφολογίας και fake news, το πρωί ο κ. Παππάς επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο δηλώνοντας πως όλα, δηλαδή και τα 40, λεωφορεία που παραλήφθηκαν ήταν χαλασμένα. Λίγη ώρα αργότερα στο tweet που ο ίδιος ανήρτησε έγραφε ότι τα μισά (20) λεωφορεία είχαν βλάβες με τα περισσότερα εξ αυτών να είναι ακινητοποιημένα. Μετά η Αυγή έγραφε για 23 ακινητοποιημένα λεωφορεία. Λίγο αργότερα τα 23 έγιναν 13. Η απάντηση σε αυτό το κρεσέντο αυτογελοιοποίησης, με τα αλλεπάλληλα αντικρουόμενα fake news, ήρθε από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή ο οποίος δήλωσε ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεματικής του ΟΑΣΑ την Παρασκευή κυκλοφόρησαν 37 από τα 40 λεωφορεία με leasing», σημειώνει το παρατηρητήριο της ΝΔ.

«Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παππάς μετά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο έκανε λόγο και για δήθεν ακαταλληλότητα των νέων οχημάτων για χρήση από ΑμεΑ επισυνάπτοντας σχετική φωτογραφία από τη μία είσοδο των νέων λεωφορείων όπου υπάρχουν σκαλοπάτια. Απλώς «ξέχασε» να επισυνάψει φωτογραφία της δεύτερης εισόδου των ίδιων λεωφορείων που έχει ράμπα για ΑΜΕΑ. Επισυνάπτεται το σχετικό tweet του κ. Καραμανλή», προσθέτει ακόμη το παρατήριο fake news της ΝΔ.

Ακολουθεί το tweet του Κώστα Αχ. Καραμανλή:

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική