Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Αποστάσεις από Παρασκευαΐδη μετά τις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη κρατάνε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, λέγοντας ότι οι απόψεις του bόπως εκφράστηκαν σε συνέντευξη του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος.

Τα ίδια στελέχη, απαντούν και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του βουλευτή ως ομοφοβικές. Όπως λένε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Ας μην σπεύδει, όμως, να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος, Άδωνις Γεωργιάδης. Ας δουν στην κυβέρνηση τα του οίκου τους και τις αντιρρήσεις, που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς»

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Λέσβου, έχει εκφράζει την διαφωνία του για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια. Μιλώντας πριν από λίγες μέρες στην ΕΡΤ, είχε πει πως «δεν μπορούμε να δίνουμε τα παιδιά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία».

«Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν πρόκειται να μας αυξήσουν τον πληθυσμό. Να το κάνουμε όπως ο Ερντογάν, που είπε κάθε Τουρκάλα να κάνει πέντε παιδιά. Η Τουρκία έχει 80 – 90 εκατομμύρια πληθυσμό με αυτές τις προτάσεις Ερντογάν» είχε προσθέσει χαρακτηριστικά. Ενώ χαρακτήρισε τα παιδιά «εθνική περιουσία» και έσπευσε να δηλώσει ότι ότι παιδιά δεν πρέπει να έχουν πρότυπο δύο άνδρες ή δύο γυναίκες για να συμπληρώσει «θέλουμε υγιή οικογένεια, σε τέτοιες οικογένειες να πάνε τα παιδιά. Να μεγαλώσουμε υγιείς πολίτες που θα βοηθήσουν την πατρίδα να ανέβει».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική