Με ανάρτησή του στο instagram, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης ζητεί τη διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη μετά τα όσα είπε σε κομματική εκδήλωση.

Ο Κώστας Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ο ορισμός της Ακροδεξιάς», για να προσθέσει, παραθέτοντας παραληρηματικά επιχειρήματα: «Κοιτάξτε τι είπε ο Μητσοτάκης: Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό, είναι οι Άριοι! Κρύβεται πολύς φασισμός πίσω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων».

Ο κ. Πατέλης προσθέτει ένα ακόμα απόσπασμα από όσα είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα να είναι μαζί τους και αύριο να είναι να σκοτώσει τους γκέη», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας αυτό το σημείο της ομιλίας του Κ. Αρβανίτη, ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού γράφει στην ανάρτησή του: «Το κομματικό μίσος τροφοδοτεί την βία. Κάθε άνθρωπος σε θέση ευθύνης πρέπει να προάγει τον αλληλοσεβασμό. Ως μέλος μιας κοινότητας που έχει υποστεί διαχρονικά ρητορική μίσους, ζητώ την διαγραφή του».

Η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Patelis (@patelisalexis)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected