Πολιτική

Παυλόπουλος: «Να δούμε την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση Ελευθερίας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απήυθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο»

«Πρέπει να δούμε όλοι, και ιδίως οι νέοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση Ελευθερίας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο».

Ο κ. Παυλόπουλος αφού συνεχάρη την διοργανώτρια εταιρεία «Παπαστράτος» για την εκδήλωση και τους πολλαπλούς συμβολισμούς της, επισήμανε ότι η αντίσταση στο κάπνισμα αποδεικνύει, ότι ο καθένας μας έχει την δύναμη, μέσω της άσκησης της Ελευθερίας του, ν' αντιστέκεται σε συνήθειες επιβαρυντικές για τον εαυτό μας αλλά και για το Κοινωνικό Σύνολο.

«Και αυτή η άσκηση Ελευθερίας σημαίνει την δύναμή μας από την μια πλευρά να μην εθισθούμε στο κάπνισμα. Και, από την άλλη πλευρά, αν ήδη έχουμε εθισθεί, ν' απεξαρτηθούμε εγκαίρως, με τις δικές μας δυνάμεις» παρατήρησε ο Πρόεδρος.

Κλείνοντας, τον χαιρετισμό του, πρότεινε να δούμε τον τίτλο της σημερινής εκδήλωσης και υπό την εξής εκδοχή: «Αφήνω πίσω το τσιγάρο γιατί είμαι πραγματικά Ελεύθερος 'Ανθρωπος και Ελεύθερο μέλος του Κοινωνικού Συνόλου».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική