Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Επέστρεψε «με… φόρα» στα πληκτρολόγια, αγνοώντας την προτροπή Τσίπρα για «νηφάλιο» λόγο

Δυναμική επάνοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παύλος Πολάκης, καθώς πριν στεγνώσει το μελάνι στην ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του, με την οποία επανέκαμψε στα ψηφοδέλτια, άρχισε να απαντά κατά κόρον στο Twitter.

Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι δεν διάβασε το κομμάτι της εισήγησης Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του Σαββάτου στο οποίο αναφερόταν ότι «για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν αρκεί να έχουμε στόχο να πείσουμε μόνο τα εκλογικά μας ακροατήρια. Και να αβγατίζουμε τους υποστηριχτές μας από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων. Για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς που στέκονται κριτικά απέναντί μας. Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο».

Το πρώτο «χτύπημα» Πολάκη μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια έγινε μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος σχολίασε μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του βουλευτή Χανίων στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πως «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».


xatzinikolaou1

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» ανταπάντησε ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον κ. Χατζηνικολάου να καταφεύγει πλέον στη Δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!», κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.


polakis_1


Χωρις_τιτλο

«Καλάθι του μπακαλιάρου» για τον Γεωργιάδη

Ανάμεσα στο φάσμα των σχολίων, στα οποία απάντησε προσωπικά ο Παύλος Πολάκης ήταν και αυτό του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο» ήταν το σχόλιο του Υπουργού Ανάπτυξης αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική