Πολιτική

Πελώνη για Τσίπρα: Διχαστικός και τοξικός, αναπαράγει τις αθλιότητες

«Είναι αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης»

Σκληρή επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Θεσσαλονίκη.

Απαντώντας στα όσα καταλογίζει ο κ. Τσίπρας στην κυβέρνηση στην διαχείριση της υπόθεσης της Ηλιούπολης, η κυρία Πελώνη σημειώνει πως «με την ομιλία του μας θύμισε ποιος πραγματικά είναι» ενώ τονίζει πως είναι «αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

Με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας απλώς μας θύμισε ποιος πραγματικά είναι. Διχαστικός και τοξικός, αναπαράγει τις αθλιότητες των ενορχηστρωτών των επιθέσεων των υπογείων.

Είναι αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης. Αλλά αυτός ήταν, αυτός είναι. Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική