29 Ιανουαρίου 2023

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Λόγω καιρικών συνθηκών δεν πήγε ο Μουτζούρης στην Αθήνα!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν κάνει καμία αναφορά στο «stop» από το Μέγαρο Μαξίμου

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο – χυδαιότητα του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που εξόργισε το Μέγαρο Μαξίμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να «εξηγήσει τα ανεξήγητα» και… αποδίδει την απουσία του Περιφερειάρχη από τη σύσκεψη για το μεταναστευτικό στις καιρικές συνθήκες!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, γίνεται γνωστό ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.

Στο περιβόητο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο περιφερειάρχης συνομιλεί τηλεφωνικά το βράδυ της Τετάρτης με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και ακούγεται να λέει «να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός» συνοδεύοντας την φράση με την αντίστοιχη κίνηση των χεριών του.Πολιτική