Πολιτική

Περιφερειακές Εκλογές: Υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον Χαρδαλιά, η Άννα Μαρία Τσικρικώνη – Φλώρου

Έντονη προσωπικότητα, γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της, η Άννα Μαρία Τσικρικώνη – Φλώρου κάνει το επόμενο βήμα για την Περιφέρεια, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, για το Βόρειο Τομέα.

Με πλούσιο βιογραφικό και ισχυρή παρουσία στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα, εκλέγεται από το 2010 έως σήμερα σύμβουλος στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού, υπηρετώντας σε θέσεις ευθύνης και αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.


florou1

Εργάστηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο δραστηριοποιούμενη στον οικονομικό τομέα και στο τμήμα Διοικήσεως και Δημοσίων Σχέσεων.

Η ίδια συνηθίζει να λέει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση για να λειτουργεί σωστά, θέλει ανθρώπους μέσα από την κοινωνία, εργατικούς, παθιασμένους να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, ανθρώπους έτοιμους να δώσουν μάχες, να επιμένουν στα δύσκολα και κυρίως ανθρώπους που κοιτούν τον κόσμο στα μάτια και λένε αλήθειες.


annaMaria_florou

Η οικογένεια είναι για εκείνη ότι πιο σπουδαίο έχει κατακτήσει αλλά ταυτόχρονα και η κινητήριος δύναμη να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά. Είναι υπερήφανη για τις δύο κόρες της, που πλέον ακολουθούν δική τους επαγγελματική καριέρα, και για τον σύζυγό της, Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Το ενδιαφέρον της για τα κοινά, η επαγγελματική της εμπειρία και οι γνώσεις της, αποτελούν ένα ισχυρό χαρτί για την Περιφέρεια και το Νίκο Χαρδαλιά που αναμφίβολα «ποντάρει» στις διοικητικές της ικανότητες και την αποδεδειγμένη προσφορά της στην αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική