Πολιτική

Πέτρος Παππάς: Ροκ σταρ ο Κασσελάκης – Δεν λειτούργησε θετικά η παρέμβαση Τσίπρα

«Έχουμε έναν ηγέτη που είναι ροκ σταρ και πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο και να κινητοποίησουμε τους ανθρώπους που δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικάσια» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, για τον Στέφανο Κασσελάκη λίγες ώρες μετά τη λήξη του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσον αφορα την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε ότι «αν θέλουμε να επιβιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουμε βάσεις για έναν νέο κεντροαριστερό χώρο πρέπει να επανιδρύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας και να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις».

Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν ένα συνέδριο που ναρκοθετήθηκε πριν ξεκινήσει από την αποδοχή την οποία είχε ο πρόεδρος και από το ότι δεν αφέθηκε να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχθηκε από τη βάση για να τα αλλάξει όλα και έτσι οδηγήθηκαμε στην παρέμβαση Τσίπρα που εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικάσία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας διέγνωσε μια κατάσταση που εκ του αποτελέσματος αφού το συνέδριο δεν παρήγατε το αποτέλεσμα για το οποίο συνεκλήθη, δεν λειτούργησε θετικά. Ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο έγινε».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η διάθεση της βάσης και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι εμείς έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και μάλιστα πρόσφατα, τη στιγμή που υπάρχουν ζέοντα προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη παράξει πρόταση».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czeh85b308sp)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική