18 Απριλίου 2021

Πέτσας: Απερίγραπτα αδιάβαστος ο Τσίπρας εμφανίστηκε λες και ζει σε άλλο πλανήτη

Έντονη κριτική του κυβερνητικού εκπροσώπου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου – Τον κατηγορεί για βαθιά διχαστικό λόγο, σε μια συγκυρία που χρειάζεται ενότητα 

«Βαθιά διχαστικό», «απερίγραπτα αδιάβαστο» και «αδιανόητα κακεντρεχή» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη. Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα», τόνισε ο κ. Πέτσας, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «απερίγραπτα αδιάβαστος» για την εξέλιξη της πανδημίας, την ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά και τα τεστ και τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ υπενθύμισε ότι η αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων δεν παρατηρείται μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

«Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση», κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στη δήλωσή του:

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη.

Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση.Πολιτική