Πολιτική

Πέτσας: Από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης ο Άδωνις

«Με κορυφαίο το χθεσινό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, και όλη τη δραστηριότητα που έχει επιδείξει… εργάζεται για να ξεμπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις για τη χώρα μας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης σημείωσε με έμφαση σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μια ημέρα μετά την ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε:

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό γίνει όμηρος μιας υπόθεσης που ξεκίνησε υποτίθεται ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού κράτους και κατέληξε να είναι η μεγαλύτερη σκευωρία. Οπότε αναγνωριζουμε φυσικά το γεγονος ότι ο κ. Γεωργιάδης, εφόσον και αυτός και άλλα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, έχουν αντιμετωπίσει στο πετσί τους καθημερινά αυτή τη σκευωρία και τις συνέπειες που έχει για τους ίδιους και την οικογένεια τους και για το όνομά τους, είναι ανθρώπινο να έχουν εξάρσεις.

Επομένως δεν υπάρχει κάποιο θέμα για την κυβέρνηση με αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα. Από κει και πέρα είναι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει το έργο του, με κορυφαίο το χθεσινό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, και όλη τη δραστηριότητα που έχει επιδείξει και αυτός και οι άλλοι συναρμόδιοι υπουργοί για να ξεμπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις για τη χώρα μας, που έχουν μεγάλη σημασία και για τις νέες θέσεις εργασίας και για την αύξηση των εισοδημάτων».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική