29 Σεπτεμβρίου 2022

Πέτσας για το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»: Αποσπασματική προβολή που διαστρεβλώνει την αλήθεια

Για αποσπασματική προβολή μιας φράσης του που διαστρεβλώνει την αλήθεια μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στα social media όσον αφορά τη φράση του «όποιο νοικοκυριό, στην Ελλαδα, δεν προσαρμόζεται στα νεα ενεργειακά δεδομένα,πεθαίνει».

«Αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά, ενώ στο σήμερα, στην προσαρμοστικότητα όλων μας για να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας για όσα είπε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (13/9).

«Αυτό που έχει σημασία είναι από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο και για όλο τον χειμώνα να υπάρχει στήριξη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πέτσας για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

«Το να πούμε ότι την άλλη εβδομάδα θα βγάλουμε νέο μέτρο γιατί αυτά που λάβαμε τώρα, δεν αρκούν θα αναιρούσε τα μέτρα που πήραμε μετά από σύσκεψη» χαρακτηρίζοντας τα μέτρα της ΔΕΘ ως το καλύτερο που μπορεί να κάνει η κυβερνηση με βάση τα δημοσιονομικά δεδομένα.

Σε ερώτηση για το εάν θα υπάρξουν επιχορηγήσεις για τη μετατροπή καυστήρων από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο, είπε πως θα πρέπει να προσαρμοστούμε, θα επιδοτηθεί η επιλογή εκείνων να χρησιμοποιήσουν το φθηνότερο καύσιμο, δηλαδή το πετρέλαιο.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmv1wjv5vnbd)Πολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα