27 Μαΐου 2022

Πέτσας: Κάποια στιγμή θα μπορούμε να επιλέξουμε ποιο εμβόλιο θέλουμε να κάνουμε

Τι είπε για την ασφάλεια των εμβολίων – «Σε κάποιες περιοχές η συμμετοχή στον εμβολιασμό δεν είναι ικανοποιητική»

Για την πορεία του εμβολιασμού στην χώρα μας μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρχουν αμφιβολίες για τα εμβόλια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης είπε πως «όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή» και δεν υπάρχει τεκμηριωμένη επιστημονική αμφιβολία».

Σημείωσε δε στην συνέχεια πως «έχουμε εντοπίσει ορισμένες περιοχές της χώρας, όπου το ποσοστό του εμβολιασμού δεν είναι ικανοποιητικό» και όπως είπε εκεί θα δοθεί έμφαση το επόμενο διάστημα, προκειμένου να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19. Παράλληλα, ανέφερε πως εξετάζεται το ζήτημα του «πέναλτι» σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού για εμβολιασμό.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbmyns1vkrr5-sf)

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών Δημοτικού από δάσκαλο, ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με το εκπαιδευτικό μας σύστημα και πρέπει να απομακρύνονται άμεσα», ενώ τάχθηκε υπέρ της αυστηροποίησης των ποινικών κυρώσεων για τέτοιες περιπτώσεις.Πολιτική