Πολιτική

Πιερρακάκης: «Διαμηνύω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα»

«Η στόχευση, δεκατρείς ημέρες πριν από τις εκλογές, είναι προφανής», απαντά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σε δημοσίευμα των Reporters United που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών». 

Η εφημερίδα, αναφέρει ότι «άνθρωποι του υπουργού παρακολουθούσαν και ενημέρωναν ταυτόχρονα τον ίδιο, αλλά και επιχειρηματία για τα τεκταινόμενα σε εκδήλωση του inside story».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Πιερρακάκη:

Νέο «Μάτι»

Μετά τα ευφάνταστα σενάρια που ήθελαν την οικογένεια μου να έχει διασωθεί με χρήση… παράνομου λογισμικού από την τραγωδία στο Μάτι και σειρά άλλων αντίστοιχων ιστοριών επί μήνες, ήρθε ακόμη ένα δημοσίευμα ανάλογης «σοβαρότητας» από το ίδιο μέσο.

Η στόχευση, δεκατρείς ημέρες πριν από τις εκλογές, είναι προφανής. Λόγω της πλήρους αδυναμίας να αντιπαρατεθούν πολιτικά με το έργο μας στην ψηφιακή πολιτική, έργο το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή όλων των Ελλήνων, οι επίδοξοι σεναριογράφοι πλειοδοτούν σε συνωμοτικά σενάρια, ψεύδη και χυδαιότητες.

Διαμηνύω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Ώστε η χώρα να μην εγκλωβιστεί στις σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος αλλά να συνεχίσει να προχωρά προς το μέλλον.


kyriakoss

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική