Πολιτική

Πιπιλή: Αποκάλυψε την κατάθεσή της κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τη μέρα που ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά. Η πρώην βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα αποκάλυψε όσα είχε πει στην ανακρίτρια όταν είχε κληθεί να καταθέσει για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η κυρία Πιπιλή μάλιστα σπεύδει να χαρακτηρίσει «παράσημο» τόσο την κατάθεσή της όσο και τη στάση της Κοινοβούλιο, την εποχή, όπως λέει, που αλώνιζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος.  Σημειώνεται ότι η πρώην βουλευτής της ΝΔ είχε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των Χρυσαυγιτών βουλευτών, ωστόσο όχι μόνο δεν σιώπησε αλλά προέβη σε καταγγελίες για τη δράση τους. Μάλιστα είχε περάσει και το κατώφλι της ανακρίτριας καταθέτοντας αλλά και προσκομίζοντας αποδεικτικό υλικό.

Ακόμη η κυρία Πιπιλή στέκεται στην προκλητική και τραμπούκικη συμπεριφορά που είχαν οι Χρυσαυγίτες μέσα στο Κοινοβούλιο και υπενθυμίζει «την αδιαφορία, ανοχή έως και χαριεντισμούς από κάποιους βουλευτές όλων των κομμάτων» απεναντί τους».

Παράλληλα επισημαίνει την τρομοκρατία που ήθελαν να επιβάλουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές και υπενθυμίζει ότι η ίδια ζήτησε να απαγορευθεί η οπλοφορία στη Βουλή όταν είδε ύποπτες κινήσεις.

Επιπρόσθετα η πρώην βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τις επιθεσεις και τις ανοιχτές απειλές που δέχθηκε από τους Χρυσαυγίτες και τονίζει πως η στάση της ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει «για την προάσπιση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ως μέλος της».

Τέλος το υστερόγραφο του σημειώματός της, σπεύδει να  κάνει ένα σχόλιο και για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας ανατριχιαστική τη δήλωση περί ξεδοντιάσματος δικαστών και δημοσιογράφων.

«Όταν άκουσα τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη να τάζει, λες σε όχλο, το ξεδόντιασμα “δικαστών και δημοσιογράφων” δεν σας κρύβω πως ανατρίχιασα, γιατί αυτά τα ίδια ήταν συχνό περιεχόμενο ομιλιών των Χρυσαυγιτών μέσα στη Βουλή εκείνη της πρώτης γενιάς των Κασιδιαρέων, Μίχων, Παναγιώταρων και λοιπών, που τώρα από τη φυλακή βλέπουν κάποιους άλλους να ξαναζεσταίνουν τα έδρανα που άφησαν εκείνοι», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Δείτε την ανάρτηση:

Την προσοχή σας παρακαλώ.Ντοκουμέντο.

Δέκα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ,σαν σήμερα ,και ανέσυρα από τη…

Posted by Fotini Pipili on Monday, September 18, 2023

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική