11 Αυγούστου 2022

Πλεύρης: Fake το tweet κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μας κάνει υπερήφανους

«Ένας άνθρωπος που φοράει το εθνόσημο, που πηγαίνει στον ελληνικό στρατό, που την ελληνική σημαία τη σέβεται και λέει ‘δεν υπογράφω πάνω σε αυτή’ και δεν την καίει, μας κάνει υπερήφανους και δακρύζουμε», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος

«Δυστυχώς χθες δέχτηκα μία επίθεση διαδικτυακή», όταν «κάποιοι προσπάθησαν να με συνδέσουν με ένα tweet που δεν έχω κάνει ποτέ, όπου αναφέρομαι εξυβριστικά, προσβλητικά και συκοφαντικά για τον Γιάννη Αντετοκούμπο», τόνισε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης.

Να κρινόμαστε, είπε ο βουλευτής «για αυτά που λέμε. Και για αυτά που λέμε, να μπούμε σε μια αντιπαράθεση, όχι όμως για κάτι που φαίνεται ότι είναι fake, γιατί αυτό δεν τιμά την πολιτική αντιπαράθεση».

«Το γεγονός ότι μπορεί να έχουμε διαφωνία στον τρόπο κτήσης της ιθαγένειας και στο ποια θα είναι τα χρόνια και αν θα είναι με εξετάσεις, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο που έχει την ελληνική ιθαγένεια. Γιατί άπαξ και πάρει κάποιος την ελληνική ιθαγένεια, είναι Έλληνας. Όποιος προσπαθεί μέσα από αυτό το κομμάτι να έχει πολιτικό όφελος, κατά βάση είναι αυτός που είναι έτοιμος να πουλήσει τα πάντα για το πολιτικό όφελος», είπε ο κ. Πλεύρης.

«Ένας άνθρωπος που φοράει το εθνόσημο, που πηγαίνει στον ελληνικό στρατό, που την ελληνική σημαία τη σέβεται και λέει ‘δεν υπογράφω πάνω σε αυτή’ και δεν την καίει, μας κάνει υπερήφανους και δακρύζουμε. Λογαριασμό, πλέον, πότε θα συγκινούμαστε, πότε θα είμαστε υπερήφανοι για τους Έλληνες δεν θα δώσουμε. Ελπίζω κανένας σας, κύριοι συνάδελφοι, να μην βρεθεί στη θέση μου και να πρέπει μία ολόκληρη ημέρα να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Να κριθώ για τις θέσεις μου πολιτικά και όχι να κρίνομαι από αυτό που κατασκεύασαν ξημερώματα κάποιοι και το έβγαλαν σαν ‘tweet’ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους ‘Bucks’ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να με συκοφαντήσουν και να με πλήξουν», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.Πολιτική